„Nevěřil jsem v lepší úvěrové podmínky. 4 DŮVODY, PROČ SE MI SPOLUPRÁCE VYPLATILA.“

Spolupráce se společností EUROSPRO spol. s r.o., zabývající se velkoobchodem s tabákem a tabákovými výrobky, začala v srpnu loňského roku.
Cílem spolupráce bylo refinancování provozního úvěru společnosti EUROSPRO spol. s r.o., snížení úrokové sazby včetně souvisejících poplatků a případné navýšení stávajícího úvěrového rámce.

Pozitivně zhodnotil spolupráci pan Štěpán Froněk, majitel
společnosti EUROSPRO spol. s r.o.

„Nevěřil jsem v lepší úvěrové podmínky. Díky spolupráci se společností Investice a Finance s.r.o.  mohu čerpat dvojnásobný úvěrový rámec. Na úrocích a bankovních poplatcích zaplatím o polovinu méně oproti původnímu nastavení financování.
Oceňuji hlavně osobní a přátelskou formu, jakou lidé z Investice a Finance komunikují. Při prvotním setkání jsme si popovídali o možnostech spolupráce a o tom, co naše firmy dělají. Následně jsem obdržel Nabídku spolupráce. Jednotlivé body spolupráce i budoucí kroky refinancování mi osobně a srozumitelně vysvětlili. A to byl začátek naší spolupráce.
Spolupráci jsme začínali s cílem zlevnění stávajícího provozního financování a případného navýšení úvěrového rámce.
Tým z Investice a Finance s.r.o. vypracoval profesionální podnikatelský záměr, který analyzoval ekonomickou stránku podnikání a plány mé společnosti. Tento záměr následně prezentovali téměř všem bankám.

Výsledek? Podstatně levnější úvěrové podmínky! Jen na úrocích a poplatcích banky jsem ušetřil dvojnásobek oproti původnímu financování. Dvojnásobně byl navýšen i úvěrový rámec.
Velmi oceňuji úsporu času. Nemusel jsem vyplňovat zdlouhavé formuláře a jednat s bankami. Dostavil jsem se až k podpisu úvěrové dokumentace, která mi nejdříve byla podrobně vysvětlena.

Týmu z Investice a Finance s.r.o. patří velký dík za aktuální nastavení financování v mé společnosti a stále probíhající spolupráci v podobě zpracovávání ročních hlášení pro banku. Šetří mi tím spoustu času, který mohu věnovat svému podnikání a rodině.“

4 důvody, proč se mi spolupráce vyplatila:

  1. K dispozici mám dvojnásobný úvěrový rámec.
  2. Na úrocích a poplatcích bance zaplatím o více než polovinu méně oproti původnímu financování.
  3. Lidé z Investice a Finance zpracovávají potřebná hlášení pro bankovního věřitele.
  4. Díky spolupráci se společností Investice a Finance s.r.o. jsem ušetřil spoustu času, který jsem mohl věnovat svému podnikání a rodině.

domluvit odbornou konzultaci

Slova jednatele společnosti Investice a Finance s.r.o.

 „Spolupráci v oblasti financování se společností EUROSPRO spol. s r.o. hodnotím velmi pozitivně.
Celý proces refinancování byl ovlivněn specifikami podnikání, které sebou přináší obchod s tabákovými výrobky. V podnikatelském záměru jsme museli velmi individuálně komentovat obchodní model společnosti. To se podařilo. Následně jsme provedli výběrové řízení mezi nejsilnějšími bankami na trhu.
Se společností EUROSPRO spol. s r.o. spolupracujeme i nadále.
Pro banku pravidelně připravujeme kontrolní hlášení, hlídáme veškeré termíny a podmínky úvěrové smlouvy.
Díky našim dlouholetým zkušenostem a kvalitně odváděné práci dokážeme klientovi sjednat takové podmínky, kterým na začátku kolikrát ani nevěří.

„Vy rozumíte svému podnikání. My rozumíme financím!“

Máte zájem o finanční analýzu vaší společnosti či konzultaci?
 

POJĎMĚ SJEDNAT SCHŮZKU

Spolupracujeme s